Tjänster & priser

Vad kostar en copywriter och vad kan hon hjälpa till med? Tja, varför inte fråga. Det är gratis. Vill du anlita mig arbetar jag mot offert eller debiterar per timme. Vårt första möte bjuder jag på. Under gröna pennan kan du läsa om mina tjänsteområden.

"Tryggaräkan ingen vara" än den som får en överskådlig offert, orderbekräftelse och relevanta avtal. Det får du av mig.

Mina tjänster

Adapter Copy bistår företag, organisationer och privatpersoner vid enstaka tillfällen eller löpande, beroende av uppdrag, önskemål och riktning. Eftersom jag alltid arbetar i både stora och små projekt med olika tidsplan har jag kapacitet att snabbt ta in nya uppdrag. Text, idé och strategi - alltid med energi och tydligt innehåll.

Helhetserbjudande! När du anlitar Adapter Copy får du samtidigt tillgång till mitt nätverk av professionella samarbetspartners, alla riktiga fenor inom sitt område. Tillsammans erbjuder vi strategi, projektledning, grafisk design och formgivning, illustration, it-strategi, webbutveckling, foto, tryck, mässmaterial, utställningar, annonser, direktreklam, trycksaker, sociala medier, butiksplanering, inredning, profilprodukter och presentreklam.
Vi förser dig med så bra verktyg som möjligt.

Textuppdrag

Adapter Copy bistår företag, organisationer och privatpersoner vid enstaka tillfällen eller löpande, beroende av uppdrag, önskemål och riktning. Det kan röra sig om allt från att bolla en idé eller sätta en rubrik till att arbeta fram ett nytt koncept. Jag kan skriva företagets texter eller finslipa dem du redan har. Finns företaget på sociala medier kan du även nyttja mig för det ändamålet.

Jag debiterar löpande eller enligt offert. Akuta uppdrag debiteras alltid löpande per timme.

Copywriter on Demand

Behöver du en copywriter ögonaböj? Då kan du anlita Adapter Copy vid behov, jag kallar det "Copywriter on Demand". Du får en copy som blir din bara när du behöver henne som mest! Enklare kan det inte bli.

Du hör av dig när du behöver bolla en idé, formulera en pressrelease eller uppdatera företagets Facebook-konto. Jag hjälper dig att skriva eller korrigera det skriftliga material du behöver i din verksamhet. Jag tar även löpande uppdrag. Upplägget kan se ut på olika sätt beroende av just ditt företags behov.

Copywriter on Demand - smart, flexibelt, pålitligt och kostnadseffektivt!

Jag debiterar löpande eller enligt offert. Akuta uppdrag debiteras alltid löpande per timme.

Webbtexter

Bra webbcopy besvarar frågor snabbt. För det krävs strategisk text med röd tråd, naturligtvis optimerad för alla sökmotorer. Det innebär inte nödvändigtvis ett bombande av nyckelord utan snarare texter med relevant innehåll. Jag skriver webbcopy från grunden, korrigerar, strukturerar och optimerar dina utkast eller lägger finischen på din färdiga text. Allt utifrån önskemål och behov. De budskap och den information du förmedlar utåt får en personlig prägel med ett professionellt intryck. Läs mer om text på webben.

Jag skriver texter och tar fram relevant innehåll/content för digitala medier, naturligtvis anpassade efter den aktuella kanalen.

Jag debiterar enligt offert eller löpande enligt ditt önskemål.
Pris redigering befintlig webbtext från 4 500 kr exkl. moms
Pris skräddarsydd ny webbcopy från 8 500 kr exkl. moms

Hemsidor

Enkla lättnavigerade hemsidor för mindre företag. Jag hjälper dig att skapa en professionell och personlig hemsida som speglar det ditt företag står för. Jag arbetar med prisvärda publiceringsverktyget Hemsida24, ett av den svenska marknadens bästa mallverktyg för hemsidor, som du som kund enkelt själv kan administrera (om du så önskar). Jag tar fram en individuellt anpassad design som harmonierar med den image ditt företag vill förmedla.

Om du är i behov av skrivhjälp skapar jag webbtexter från grunden eller reviderar den text du redan har - självklart optimerad för alla sökverktyg.

Hör du till dem som vill slippa allt pyssel med webb så kan jag ta det löpande ansvaret för hemsidan så som administration, uppdateringar och support.

För webbar i andra mallverktyg eller vid större produktioner samt webbshoppar har jag flera pålitliga samarbetspartners.

Som komplement till hemsidan kan det vara bra att ha ett säljmaterial som harmonierar med hemsidan. Det kan vara produktblad, säljbroschyr, snygg företagspresentation eller annat tryckt material. Enhetligt utformat ger det ditt företag ett gediget och genomtänkt intryck.

Jag debiterar enligt offert eller löpande beroende av uppdragets omfattning och komplexitet.
Pris från 9 000 kr exkl. moms
Pris inkl. webbcopy/webbtexter från 13 500 kr exkl. moms

Nyföretagare

Som nyföretagare är det många kostnader du behöver balansera. Alla har vi varit små, men vill du bli tagen på allvar av din målgrupp bör du redan från början visa att Du menar allvar. Jag kan hjälpa dig med text, idé och strategi för säljmaterial, annonser, hemsida m.m. så att du når ut till dina kunder på ett genomtänkt och representativt sätt. De budskap och den information du förmedlar utåt får en personlig prägel med ett professionellt intryck. Kort sagt, du kommer ut på banan direkt.

Om du behöver logotyp, grafisk profil och trycksaker, hemsida eller liknande finns kompetensen även för det; hos mig eller hos mina samarbetspartners. Vi bygger utifrån dina behov och du får en tydlig offert på varje enskild del. Känn dig trygg med att lämna hela din marknadsföringsinsats hos mig. Smidigt, kostnadeseffektivt och tidsbesparande. Du får stöd och ett personligt engagemang så länge du behöver det.

För nystartade företag erbjuder jag möjligheten att räntefritt dela upp kostnaden i upp till fyra st. avbetalningar.

Jag debiterar enligt offert så att du kan känna dig trygg med totalkostnaden.

Låna en copywriter

Har ni kreativ svacka inhouse? Behövs jag bara litegrann? Då kan jag tillfälligt fylla ut en redan fungerande arbetsgrupp eller ta den plats som saknas i just det här projektet. Jag arbetar hos er eller från mitt eget kontor i centrala Piteå.

Jag debiterar enligt överenskommelse.

Från idé till effekt

Webbplatser | Webbtexter| Sociala medier | Textkorrigering | Textbearbetning | Företagspresentationer |
Annonser | Banners | Affischer | Broschyrer | Kataloger | Säljbrev | Rubriker | Profilprodukter | Nyhetsbrev |
Mässmaterial |Pressreleaser | Korrektur | Intyg | Kundtidningar | Platsannonser | Projektledning | Strategi |