Religion enligt en copywriter

- och kaffe, alltid kaffe

 

Hear, hear

Jag tror på Svenska skrivregler, endorfiner och livserfarenhet. Det första är min Bibel, det andra min drog och det tredje har tagit mig hit där jag vill vara. På vägen har jag lärt mig att gå all in, men även att #aldrigvila är rena skitsnacket.

Modoit av blodet. Siktet tidigt inställt på världen. Roat och arbetat mig genom Europa, Östafrika och stora delar av Sydostasien via Stockholm, för att landa på en mellerstholme strax utanför Piteå. Så kan det gå.

Jag har även hunnit med att utbilda mig till entreprenör i  resebranschen, projektleda, konstruera korsord, gå fina reklamskolan, jobba inhouse i turistnäringen, skriva i dagspress, fuska på bibliotek, driva e-handel och frilansa.

För övrigt är jag det mesta mellan pekamedhelahanden och wtf. Jag passar inte alla men har lätt för att passa in. En konstruktiv mix för kreativitet, hur som helst. Dessutom gillar jag grönt. Som i kör!

//Marie"Enda gången jag backar är när jag tar sats."

Emilia Charlin-Nilsson, 12 år

 
 
 
SKRIVER till starkt kaffe, spinnande katter och musik ARBETAR genomtänkt och engagerat, gärna med humor TÄNKER i löparspåret, bland vikterna och i trädgården LÄSER alltid och multipelt SER ogärna fredagsunderhållning, gärna Si-fi och dokumentärer GILLAR böcker och ordböcker, familjen, espresso, katter, bastu, musik, heals och designväskor DRIV vetgirig, endorfiner, koffein och solsken HAR små fötter, integritet, migrän, a crush on Apple, fantasi ÄR rak, allmänbildad, trygg, strukturerad, realist, nyfiken, entreprenör, tramsig och kort ALDRIG gå två gånger, slut på kaffe, särskrivningar, mitt hem som show room SAKNAR prestige och berg
 
 

Copy med känsla för helhet

Min roll som copywriter tar jag på stort allvar och lika mycket lust. Jag tycker extra mycket om när jag får vara med från början. Idé, koncept och strategi drar igång alla mina växlar. När jag sedan får sätta mig ned och skriva glöder det om både tangenter och hjärnvindlingar. Där har jag en av mina främsta styrkor: Jag grottar in mig för att få en överblick av helheten. Sedan förmedlar jag den i ord som säljer. 

 
 

"Writing, to me, is simply thinking through my fingers."

Isaac Asimov