Företagspresentation

Lyft fram ditt företags styrkor

 

Bygg förtroende med företagspresentation

Ingen känner ditt företag bättre än du. Just därför kan det vara svårt att på ett snabbt och enkelt sätt beskriva vem du är, vad ditt varumärke står för och vilket problem dina produkter eller tjänster kan lösa. Vi hjälper dig att lyfta fram ditt företags styrkor på ett sätt som bygger förtroende och ger en positiv känsla. 

 
 

Beställ företagspresentationer till

  • Tryck broschyr, folder eller liknande
  • Om oss-sida på webben (sökoptimerad)
  • Power point
  • Pressmeddelande

 
 
 
 

Väck intresse med företagspresentationen

När vi skriver din företagspresentation börjar vi med att vända upp och ner på resonemanget. Texten ska förvisso handla om dig och ditt företag, men den anpassas mer efter kunden än vad du vill berätta. Enkelt sagt handlar det om att prata till kunden på kundens språk, skapa intresse och bygga förtroende.


Presentationens syfte är att läsaren eller besökaren snabbt ska få bild av vilka ni är, vad ni representerar, bli intresserad av era produkter eller tjänster och känna sig trygg med att bli er kund. 

Det är bra om presentationen även bryts ner i en kortare text som fungerar i exempelvis en flyer, pressmeddelande, platsannons eller liknande där utrymmet är begränsad. 
 

Kill your darlings och landa rätt

Du har säkert säljsnack, uttryck och anekdoter som du gärna vill lyfta in i företagspresentationen. Här har du ytterligare anledning att ta in en utomstående skribent, du får ett par fräscha ögon som ser utan att vara hemmablind. Ibland behövs det någon utifrån som sorterar bland alla ord för att få fram rätt budskap. Det finns ett uttryck för det, Kill your darlings. Det betyder att du ibland tjänar på att ta bort sådant du tycker är bra, även om det biter dig i själen.

 

Beställ en företagspresentation

Innan du beställer en företagspresentation kan du besvara frågorna varför, vad och hur. Varför finns företaget? Vad gör vi/vilket problem löser vi? Hur gör vi det? Med den informationen har du tagit fram ett perfekt utgångsläge för din nya företagsbeskrivning.


Behöver du hjälp att skriva en företagspresentation? Hör av dig till oss så löser vi det.
 
 

"Är man en sanningsletare som bara staplar helnoter blir det väldigt tråkigt. Det måste vara mycket sextondelar och åttondelar i iakttagandet. Det är detaljerna som är en berättelses liv, aldrig huvudsakerna."

Sigrid Combüchen