Korrekturläsning

Språkvård och språkanpassning

 
 

Vi läser korta och långa korrektur

Att ta hjälp med språkgranskning och korrekturläsning stärker ditt företags förtroendekapital, oavsett du är snickare, naprapat eller revisor. Det är väl värt det eftersom ett enda stavfel eller pinsam särskrivning kan mycket väl vara skillnaden mellan förtroende och fail, mellan köp och good bye. Låter det hårt? Tyvärr, det är vara att tugga i sig. Om du vill bli tagen på orden är det viktiga att du vårdar dem ömt.


Vi hjälper dig även med idéformulering, val av tilltal och tonalitet anpassad till mottagaren. Det lyfter fram ditt budskap och gör texten mer begriplig och effektiv. Så att du når du når fram till din målgrupp utan onödiga speedy bumps längs vägen.

Vi språkgranskar allt från offerter, säljbrev och företagspresentationer till hela webbplatser och produktkataloger. Hör av dig så hjälper vi dig med språket.Låt ett proffs hjälpa dig att kommunicera som ett proffs - både rätt och korrekt

 
 

Korrekturläsning av text kan innefatta

  • Språkgranskning
  • Omdisponering
  • Korrigering av stavfel, särskrivning, syftningsfel, avstavning, kommatering, meningsbyggnad
  • Språkanpassning
  • Ton och tilltal
  • Tips och råd om övergripande tonalitet
  • Sökortsoptimering på webb

Pris från 750 kr, alla priser exkl. moms
 
 
 

Bagarbarn och så vidare...

Adapters första hemsida skrevs i hast och med ett enda fokus, att gå online så fort som möjligt. Vi, språknissarna, korrade inte ens vår egen webbplats. Kardinalfel och skämskudde. Tror du att vi fick några uppdrag? Exakt. Inte ett enda. Tror du att det vände när vi anlitade oss själva och gjorde jobbet ordentligt? I dag kan vi skrattar åt det, men gör inte om vårt misstag, oavsett bransch, det kostar mer än du anar. 

 
 

"Att skriva är mänskligt, att redigera är gudomligt."

Stephen King