Här kan du snart läsa mer om alla våra språktjänster

Språktjänster

Bra blir bäst med copy som säljer. Välj och beställ de texter du behöver

 

Vi hjälper dig att skriva bättre texter
- med energi och tydligt innehåll

 
Adapter Copy bistår företag, organisationer och privatpersoner vid enstaka tillfällen eller löpande, beroende av uppdrag, önskemål och riktning. Det kan röra sig om allt från att bolla en idé eller sätta en rubrik till att arbeta fram ett nytt koncept. Jag kan skriva företagets texter eller finslipa dem du redan har, både off- och online. Eftersom jag alltid arbetar i både stora och små projekt med olika tidsplan har jag kapacitet att snabbt ta in nya uppdrag. Text, idé och strategi - alltid med energi och tydligt innehåll.

Ska du driva företag på lång sikt brukar det löna sig att ta hjälp med de delar du inte själv behärskar så bra. Med våra smarta, enkla och flexibla språktjänster kommer du igång på ett kick, oavsett om du vill anlita oss löpande, när det passar dig eller investera ett engångsbelopp/engångsinsakts. Håll i dig, vi har massor att erbjuda!

 
 

Copy on Demand

Copywriter on Jour

Är du smått desperat och beredd att pröjsa* nästan vad som helst för en norrbottnisk copys vassa penna? Hör av dig pronto så ser vi vad vi kan göra för dig.

* Akuta insatser eller insatser under obekväm arbetstid, läs; kvällar, nätter, helger, storhelger och semesterperioden juli, debiteras från 1 950 kr/h beroende av uppdragets omfång och leveranssätt.