Bloggtexter

Vi skriver innehåll som konverterar

 

Blogga dig till framgång

En aktiv och relevant företagsblogg är viktigt för framgångsrik marknadsföring. Bloggen är ett jättebra sätt att både väcka och behålla intresse och dra trafik till företagets webbplats. Här kan du berätta om nyheter, bjuda på innehåll som är värdefullt för din målgrupp och skapa en god relation med nuvarande och potentiella kunder. 

I dag måste du ha en levande webbplats med matnyttigt innehåll för att Google ska klassa din webb som relevant, pålitligt och värd att visas.

 
Lorem ipsum
  • Lorem ipsum
  • Ac vehiclur
  • Dignissim porttitor
  • Amet placerat dui
  • Donec mollis vel arcu
  • Sed dictum sapien
 
 

Hur skriver du bra blogginlägg?

Varför bloggar du? Vem skriver du för? Vad ska du skriva om? Woop woop, där har du den magiska formeln. Ungefär så här om vi komprimerar det: 

  • Varför? Vad är syftet med din blogg? Vad vill du ska hända när bloggtexter är läst? Vill du sälja, bygga förtroende och skapa engagemang?
  • Vem ska läsa texten? Vad är din målgrupp intresserad av? Hur kan din blogg hjälpa dina läsare att hitta vad de söker?
  • Vad ska du skriva om? Vill du dele med dig av din expertis? Vill du väcka debatt? Vill berätta om dina produkter eller tjänster? 
Det är alltid bra att dela med dig av matnyttiga tips, berätta om trender och nyheter, bjuda in till en diskussion i kommentarsfältet (förutsatt att du har tid att engagera dig i dialogen) eller svara på frågor. Blanda gärna långa och korta inlägg och glöm inte att marknadsföra dina inlägg i dina andra kanaler.

Vad ska bloggen handla om - håll den röda tråden

Det viktigaste av allt är att bestämma syftet med bloggen och hålla den röda tråden. När du tappar den och svävar iväg i andra ämnen kommer du att tappa dina trogna läsare. De följer ju dig för just det innehåll och den expertis du du delar med dig av.

Jag respekterar inte ämnesgränser, kort sagt, jag kan skriva om vad som helst och plocka in nya synvinklar och angreppssätt som gör att din blogg blir extra intressant. Men jag 
följer alltid din röda tråd, så klart.

Vill du ha hjälp att komma igång med en företagsblogg eller behöver du löpande hjälp med att skriva blogginlägg? Här äter vi bloggtexter till frukost,
bring it on!

 
 

"Inspiration is for amateurs."

Chuck Close