Webbredaktör

Hjälp att uppdatera webben

 

Vad gör en webbredaktör?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

Tycker du att ditt företags hemsida är ett nödvändigt ont? En hemsida blir aldrig klar, utan behöver ständigt uppdateras för att hållas aktuell. Vi är specialister på kommunikation och har lång erfarenhet av att hjälpa företag med deras webbplatser.

 
 

Med en webbredaktör får du

 • Tid över = sparar pengar
 • Hålla fokus på det du vill göra 
 • Alltid aktuell hemsida
 • Hemsida som Google gillar
 • Donec mollis vel arcu
 • Sed dictum sapien
 
 
 

Webbredaktör abonnemang

Lite 

600 kr/mån

tillkommande tid löpande 350 kr/h
 • 1 h/mån redigering
 • Uppdateringar text och bild från dig 
 • Besöksanalys webb
 • Amet placerat dui
 • Donec mollis vel arcu
 • Sed dictum sapien

Uppstartskostnad genomgång befintlig webb (gäller endast nya kunder) 950 kr

1 månads uppsägningstid

Tillkommande pris per h gäller endast abbonenter. Normalt timpris 975 kr/h
Alla priser exkl. moms

Lagom

1 250 kr/mån

tillkommande tid löpande 350 kr/h
 • 2 h/mån redigering
 • Uppdatering text från dig
 • Dignissim porttitor
 • Amet placerat dui
 • Donec mollis vel arcu
 • Sed dictum sapien

Mer

2500 kr/mån

tillkommande tid löpande 350 kr/h
 • 3 h/mån redigering
 • Ac vehiclur
 • Dignissim porttitor
 • Amet placerat dui
 • Donec mollis vel arcu
 • Sed dictum sapien

Våra verk

Behöver du förstärkning i arbetet med din webb under en kortare eller längre period? Vi hjälper dig med att kommunicera på Internet. Vi tar uppdrag som webbredaktör och ser till att din webbplats eller din blogg är uppdaterad och leder till det mål du har med din närvaro på nätet. Helt efter dina behov hanterar vi dina kanaler på nätet som till exempel Facebook och Twitter.


Vi tar hand om din webb

Med lång praktisk av olika webblösningar och dagligt redaktörsarbete, kan vi snabbt sätta oss in i pågående processer. Du får kommunikatörer med förmåga att få fram intressant och relevant information anpassat för målgruppen. Idag arbetar vi främst med CMS-verktyg som Drupal, EPiServer, Magento och WordPress.

Webbredaktör

Vi hjälper dig med att kommunicera på Internet. Helt efter dina behov uppdaterar vi och ser till att dina webbplatser och sociala mediekanaler är uppdaterade och attraktiva för läsarna. Vi kan lösa alla dina behov från att hantera en e-handel till att sköta din webbplats.

Redaktionellt webbredaktörsarbete – Vi hjälper till med löpande redaktionellt webbredaktörsarbete. Vi skriver webbanpassade texter i sociala medier, hanterar bemötande frågor och kommentarer. Vi utför löpande uppdateringar av din webbplats, antingen med innehåll som du skickar till oss eller som vi producerar och som sen publiceras.

Omvärldsbevakning – Vi omvärldsbevakar din bransch, så att vi håller oss uppdaterade om nyheter och marknadsförändringar. Vi kan sedan ta upp aktuella ämnen och publicera relevant och intressant innehåll på din webbplats eller i sociala medier.

Rapporter – Vi har avstämningsmöten med våra kunder varje månad där vi rapporterar hur läget är och går igenom gjorda aktiviteter samt kommer med idéer och förslag för kommande period. Allt för att se till att ditt företags kommunikation och framtoning på nätet och i sociala medier blir så bra som möjligt.

Vad gör en webbredaktör?

En webbredaktör tar hand om och förvaltar ett företags webbplats. Webbredaktören arbetar på ett kreativt och användarvänligt sätt som gör att webbplatsen är attraktiv för besökarna. Webbredaktören ansvarar för uppgifter som skapande av kampanjer, upplägg av erbjudanden, nyheter, fotografering och översättningar av text. Webbredaktören ser även till att alla texter och företagsfakta är aktuella och korrekta. Förutom att arbeta med företagets hemsida så jobbar en webbredaktörer även med intranät, extranät och webbutiker.

Webbredaktören hanterar också företagets kanaler i sociala medier och kommunicerar med era kunder digitalt så att företaget har en dialog istället för en monolog med sina kunder.Handen på hjärtat – när uppdaterade du hemsidan senast? Har du kanske inte ens kvar inloggningsuppgifter eller vet hur systemet fungerar? Företag har inte alltid resurser att sköta sin hemsida själva men precis som man väljer att lägga ut bokföring, datorservice eller städning på leverantörer kan man även ta extern hjälp till hemsidan.

Dahlgren Communications har ett erbjudande för dig som vill hålla din hemsida uppdaterad och fräsch. Du betalar en fast kostnad varje månad och vi hjälper dig att löpande lägga ut nyheter, bildredigera och ändra uppgifter. Det blir smidigt och kostnadseffektivt för dig som företagare – och du kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi jobbar framför allt i WordPress men kan även hjälpa till med vissa andra webbplattformar.

Webbredaktör – abonnemang
Abonnemanget ger dig tillgång till våra webbredaktörer för löpande uppdateringar, text- och bildredigering samt vidareutveckling av hemsidan. Vi skriver webbanpassade texter och ordnar så att de publiceras. Vi hjälper dig att ta fram bilder, illustrationer och banners i linje med ditt företags grafiska profil. Vi utgår från dina underlag eller pratar med den/de på företaget som sitter inne med informationen. Varje månad får du en påminnelse från din webbredaktör att tänka igenom vilka uppdateringarna eller förändringarna ni vill ha gjorda. I abonnemanget ingår även en statistikrapport varje månad (vi använder verktyget Google Analytics).
Prisexempel: Om du tecknar ett abonnemang för 4 900 kr/månad får du tillgång till vår webbredaktörtjänst åtta timmar varje månad.
Ditt företag har kanske mindre eller större behov. Behovet kan naturligtvis förändras över tid. Vi anpassar upplägget därefter.

Ny hemsida till kanonpris
Har du ingen hemsida idag, eller kanske du sitter fast med en sajt som inte har uppdaterats på flera år – kanske med en omodern plattform utvecklad av en liten IT-konsult? Vi bygger snygga, enkla och lättanvända webbplatser med WordPress som plattform. Vi utgår alltid från företagets verksamhet, kärnvärden och bildspråk i vårt arbete. Resultatet blir hemsidor som förmedlar överskådlig information, inger förtroende och stärker varumärket.

När du tecknar dig för ett webbredaktörsabonnemang hos oss under 12 månader så betalar du endast 10 000 kronor* för att bygga upp webbplatsen från grunden i WordPress. Om du endast har behov av att bygga upp en webbplats kostar det från 20 000 kronor och uppåt beroende på webbplatsens omfattning. Vi utgår från någon av de hundratals grundmallar som vi har tillgängliga och gör därutöver en individuell anpassning med logotyper och färgsättning.

Vi har valt webbplattformen WordPress som är Open source, vilket innebär att du slipper betala dyra licenskostnader. Dessutom är WordPress en etablerad plattform med över 60 miljoner användare över hela världen, vilket i sin tur innebär att du inte är låst till en enda leverantör.

Vid behov kan vi självklart även hjälpa dig med att ta fram en grafisk profil för ditt företag eller producera trycksaker och original till marknads- och profilmaterial. Om du vill lyfta den visuella kvalitetsnivån ytterligare är det en god idé att investera i ett bildmaterial som kan användas både på webbplatsen och i andra sammanhang i er kommunikationen mot kunderna. Vi har ett nätverk av professionella fotografer som vi varmt rekommenderar.

Andra tilläggstjänster inkluderar produktion och utskick av nyhetsbrev.

Alla priser exkl moms.

* Gäller normalstor webbplats. Om du har omfattande informationsmängder som ska in på hemsidan eller om den ska översättas till flera språk kan det tillkomma kostnader.
Det avtalas innan vi sätter igång.

Skicka innehållet till oss – Vi arbetar snabbt och professionellt – Publicerat och klart!

Texten på hemsidan behöver ändras nu! Men av vem? Lugn, vi webbredaktörer fixar det! Ni har nytt innehåll som ni snabbt vill ska komma ut på hemsidan, men ingen som är ansvarig eller som kan fixa det nu. Med vår tjänst ”hyr en webbredaktör” har ni alltid tillgång till ett proffs som kan hjälpa er med er hemsida!


Hur fungerar tjänsten?

Det ska vara enkelt! Du mailar oss det du vill ha publicerat eller ändrat på hemsidan. Vi bearbetar det snabbt och publicerar det sedan, snabbt och enkelt. Tjänsten kostar från 950 kr/månad och vi fungerar då som företagets externa webbredaktör/webbmaster. Genom att hyra in en webbredaktör får ni tid över till annat, och slipper tänka på hemsidan. Anlita oss vid tjänstledighet, sjukdom, arbetstoppar eller överlåt hela företagets kommunikation åt oss. Fördelar med att hyra in en webbredaktör som tar hand om hemsidan är:

 • Effektivitet, ni spar tid och pengar
 • Kvalitet, vi kan webbpublicering

Hyr en webbredaktör som tar hand om hemsidan

Webbredaktörerna tar hand om ert innehåll och er kommunikationen på webben i sociala medier.  Vi har lång erfarenhet av webbpublicering på flertalet plattformar som Drupal, WordPress, EpiServer, Magento och PrestasShop. Vi hjälper både små och stora företag att effektivisera arbetet med deras hemsida. Vi arbetar med hemsidor, intranät, nyhetsbrev och sociala medier. Vår redaktörstjänst är flexibel och anpassas efter ditt företags behov. Webbredaktörerna i Stockholm erbjuder ditt företag webbpublicering till fasta kostnader genom att abonnera på vår redaktörstjänst.Hur fungerar webbredaktörstjänsten?

Det ska vara enkelt att få hemsidan uppdaterad. Vi blir ditt företags externa webbredaktör/webbmaster. Ni skickar de ändringar/uppdateringar ni vill göra via e-post till oss, så uppdaterar vi hemsidan åt er. Vår webbredaktörstjänst är flexibel och anpassas efter era behov.

Vi hjälper till med att:

 • Skriva texter
 • Uppdateringar på hemsidan
 • Hantering av bilder

Vi hjälper er att skriva texter, välja bra bilder och att se till så att hemsidan upplevs som aktuell och informativ. Webbpubliceringstjänsten fungerar som ett abonnemang där ni betalar en fast månadskostnad efter ett beräknat antal timmar beroende på hur pass ofta ni behöver hjälp med uppdateringar. Avtalet ses över och kan ändras beroende på behov efter varje kvartal.

Genom att anlita oss har ni en partner som kan fungera som back-up vid arbetstoppar, sjukdom och tidsbrist. Vi kan hjälpa er med kompetensförstärkning vid arbete med den egna hemsidan. Vi kan ta hand om all er webbpublicering och ger er en möjlighet att outsourca hela administrationen av er hemsida.

Tilläggstjänster:webbredaktr webbmaster 3

 • Korrekturläsning
 • Redaktionella texter
 • Översättningar
 • Skriva nyhetsbrev
 • Helhetslösningar (hemsida, textbearbetning, bildhantering, publicering, webbhotell )

Varför välja oss?

Med vår webbredaktörstjänst blir er webbpublicering enkel och kostnadseffektiv. Ni får mer tid över till annat, samtidigt som ni säkerställer att hemsidan uppdateras och sköts på ett professionellt sätt. Det gör att kvaliteten ökar samt att ni får en levande och aktuellt hemsida som är informativ.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till med webbpublicering genom vår webbredaktörstjänst.
 

"Vägen till helvetet är kantad av adverb."

Stephen King